Publicat de: adriandimitrie | ianuarie 27, 2011

Cu ce incepem?

Mare intrebare mare…

E greu de multumit toata lumea si nici o varianta nu garanteaza ca nu va fi un grup de critici care va toca orice initiativa.  Pana acum doua tendinte mari s-au conturat in ceea ce priveste initiativele reformiste.

Unii fac programe si documente, creaza foarte bine „organizatia” dar structura creata fie nu e inteleasa fie nu e atractiva majoritatii.

O alta abordare pleaca la drum cu un simplu slogan si o multime care empatizeaza cu respectivul mesaj. Undeva la capat se pare ca sclipeste o luminita si toti se avanta catre ea dar cam atat.

Prima varianta nu castiga pentru ca nu reuseste sa adune oameni, a doua varianta nu castiga pentru ca pana la urma lipsa de structura nu poate fi compensata la infinit prin entuziasm.

Undeva intre cele doua abordari, presupunand o mixtura a lor, se poate gasi si o cale care sa aiba atat structura cat si capital de entuziasm. Avand ambele ingrediente, aceasta cale se poate consolida suficient de mult pentru ca oamenii sa fie interesati sa o ia in calcul ca o varianta realizabila.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: